top of page

BOOST Your BRAIN POWER, 
Presence & Peace!

With this powerhouse guide, you get valuable insights

to change the quality of your life!

Image by Paweł Czerwiński

COACH & PEDAGOG

Med bachelorgrad innen utøvende musikk, musikk-pedagogisk utdanning og en mengde sertifiseringer og kurs innen life coaching og holistisk helse, legger Kine Isachsen til rette for prestasjoner på høyt nivå, dypere innsikt, utvikling og integrering. Hun skaper store muligheter for gjennombrudd og bedre livskvalitet for sine coaching-klienter ved gjennom coaching-programmer, workshops og eventer.

Med et sterkt fokus på faglig utvikling, har Kine Isachsen deltatt på en rekke seminarer, kurs og masterclasses både innenfor musikkteoretiske fag, utøvende musikk og er sertifisert coach.

 

For coaching-klienter og studenter er målet å undre, utforske, utfordre og utvikle sammen, slik at alle får et godt eierskap til det kreative produktet,  får uttrykke meninger, følelser og sjel gjennom hele arbeidsprosessen.

 

Ønsker du å oppnå drømmene dine? mentoring, emosjonelt bearbeidende coaching og god støtte når det virkelig gjelder, slik at du kan  å realisere deg selv kreativt i livet? Da kan du lese mer spesifikt om om coaching-mulighetene Kine tilbyr ved å trykke på denne knappen:

 

 

 

 

Coachingutdanning

Kine Isachsen har coaching sertifisering gjennom Leadership by heart coaching i 2019-2020. Hun har også flerfoldige andre kurs innen emosjonelt og somatisk arbeid; å romme og vekke mentale  og emosjonelle ressurser gjennom å aktivisere kroppens fysiske ressurser. Gjennom dette kan en lettere få tilgang til intuisjon og klarhet rundt valg og grensesetting. Noen av disse er; Emotional Connection av Raphael Cushnir, bodynamic system utdannelse Level 1, meditasjonslærerutdanning og Bodyart yoga utdannelse.

Musikkpedagogikk kompetanse

Kine har bachelor i klassisk utøvende tverrfløyte med videreutdanning i pedagogikk fra Barratt Dues musikkinstitutt. Hun har også en utøvende videreutdanning fra ESMUC Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona. 

Kine har fast stilling som fløytepedagog i kulturskolene Nordre Follo og Ullensaker Kulturskole. Her søker hun å utvikle spennende konsepter og konserter! I samarbeid med filmprodusent Pau Salto har hun utarbedet musikkpedagogiske videoer. Noen av disse inneholder baby-dinosaurer.

Våren 2018 laget hun i samarbeid med andre pedagoger konsertkonseptet STORY. - en musikkforestilling hvor en samplet elevenes musikk og laget lydlandskap fra skog, hav og by. Konserten inkluderte kostymer, scenekulisser og malerier fra elevene. Forestillingen STORY. spenner fra norsk folkemusikk på fjellfløyte og seljefløyte, innovativ flute-beatboxing, blues, klassisk repertoar, viser og popmusikk.

 

I desember 2017 initierte hun og skapte sammen med et produksjonsteam en popmusikk-konsert med ca 100 elever, kreative koreografier, kostymer, frisyrer og ansiktsmaling. ​Hun var workshopleder innen fløyte-beatboxing på Fløytedag i Ski Kulturskole 2017 og Fløytedag i Lørenskog 2017. 

 

I tre år jobbet hun som formidlerPopsenteret i Oslo og ledet over 200 workshops; «Null Stress» «Jakten på Popskatten» og «Stjerne for en dag». Hun utviklet «Påskeharen», «Minidisco», «Den Store Grevlingjakta» og «MicroPop».

I Sandefjord Kulturskole ledet hun workshops i talentutviklings-programmet «Ad Astra» for kulturskolene i Sandefjord, Stokke og Larvik. Emner hun underviste i var musikkteori, biomekanikk, komposisjon, improvisasjon, beatboxing, dans m.m. Komponerte verk i samarbeid m. elevene, som ble fremført under UKLA-festivalene (Ung klassisk) 2014, 2015.

 

I 2013 forfattet hun fløyteheftet ”High Five!” for nybegynnere i eksamensammenheng. Heftet får strålende tilbakemeldinger og har blitt rost for å være både nyskapende og fremtidsrettet.

Kreativitet fra nybegynnernivå, til avansert nivå, med grunnlag i rammeplanen, gir gode resultater og motiverte lærere og elever!

Ta kontakt om du ønsker å hyre Kine som fløytepedagog for fløytister i musikklinje, musikkorps eller i kulturskole. Hun gir også privattimer i tverrfløyte. 

bottom of page